Jarig zijn en trakteren

Verjaardag kind
Natuurlijk is voor uw kind het trakteren op school bij de verjaardag een van de hoogtepunten van die dag. Het is handig als u bij de leerkracht informeert, of er dieetkinderen in de klas zitten. Mogelijk kunt u de traktatie voor deze kinderen wat aanpassen, zodat zij ook gezellig mee kunnen feesten. Voor de leerkracht hoeft niets extra's meegenomen te worden: de leerkracht vindt het leuk hetzelfde te krijgen als de kinderen. 

Op de Kinderboom wordt alleen in de eigen klas getrakteerd, er wordt niet rondgegaan in de andere klassen.
In de klas mogen geen uitnodigingen meer uitgedeeld worden voor verjaardagsfeestjes. Dit is een zaak die de school niet aangaat. 

Verjaardag kleuter
De ouders van de jarige zijn uitgenodigd om het feestje met hun jarige Job mee te komen vieren. De ouders van de jarige mogen hier bij uitzondering foto's maken. Er mag niet gefilmd worden.

Verjaardag leerkracht
Als een leerkracht zijn verjaardag viert, vinden de kinderen het leuk een cadeau te kopen. Per kind wordt een bijdrage gevraagd van € 0,50. Door de klassenouder worden dan enkele kinderen uit de groep gekozen om het cadeau te gaan kopen en om de klas te versieren. U ontvangt hierover tijdig bericht.